Descobreix BOB MARLEY


DS 30 MAIG - 12:00 H // LA FÀBRICA, CABRILS


Les Cases de la Música presenten Xics'n'Roll un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història de la música. Aquesta és una aposta innovadora que s'ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d'interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d'un presentadora/animadora que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.

BOB MARLEY Jamming, Three Little Birds, One Love, ... Tots els èxits del jamaicà Bob Marley sonaràn a la Sala Clap pels més petits de la casa. Un concert per gaudir del reggae adapta't a tots els públics.

Grup: Xics'n'Roll Band Format per: Pau Font (Bateria), Pol Caturla (Baix, guitarres i veus), Ignasi Cama (Guitarres i veus), Marc Mas (Teclats), Lara Villodres (Veu, conducció i animació)

Vine en família a gaudir de la música!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Cases de la Música presenten Xics’n’Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permeten als més petits conèixer les formacions més importants de la història del rock.

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts compten amb la presència d’una animadora que presenta el show alhora que explica la història de cadascun dels artistes i bandes.ENTRADES

FINS A 3 ANYS:
ENTRADA GRATUÏTA
A PARTIR DE 3 ANYS:
ANTICIPADA 8€ - TAQUILLA 10€
PACK FAMILIAR // 2 ADULTS + 2 NENS
ANTICIPADA 25€ - TAQUILLA 30€

ENTRADES

CABRILS

Més informació a www.casadelamusica.cat
CLAP - MATARÓ
LA MIRONA - SALT
SALAMANDRA - L'HOSPITALET
STROIKA - MANRESA
CABRILS
TERRASSA
COPYRIGHT 2018 XICS'N'ROLL